Berry Tielens Fashionshow

Iets van 2 weken geleden werd er contact met mij opgenomen met de vraag of ik op 11 februari 2014 beschikbaar was om zorg te dragen voor de foto’s van een fashionshow. Locatie was Ahoy te Rotterdam. Later kwam ik erachter dat het om de modeshow van Berry Tielens ging en dat het evenement tijdens het ABN Amro Tennistoernooi plaatsvond.

backstage

Toen ik op de plek van bestemming arriveerde was alle voorbereiding al in volle gang. Nogal logisch aangezien de eerste personen al tussen 08:00 en 09:00 aanwezig waren. Backstage was het een gezellige drukte en natuurlijk schoot ik daar wat leuke plaatjes van.

abnamro-lounge

Rond 12:00 begon de ABN Amro Lounge vol te stromen. Waarschijnlijk was er net een tennisgame afgelopen en had men een uur ‘pauze’. De show stond om 12:40 geplanned dus besloot ik in de tussentijd ook van het aanwezige publiek een paar leuke kiekjes te maken.

BT_20140211_0106

Om 12:30 was het tijd om te verzamelen. Nog even een groepsfoto en toen was het SHOWTIME.

catwalk1

catwalk2

catwalk3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *