Rotterdam’s Best 15 maart 2014

,

Afgelopen zaterdag 15 maart vond alweer de 3e editie van Rotterdam’s Best plaats. Dit keer in het Hulstkampgebouw te Rotterdam. Aangezien de vorige 2 editie’s voor onvergetelijke herinneringen hebben gezorgd was het op voorhand al zeker dat ook deze editie voor een hoog entertainment-waarde zou zorgen.

rb2  RB1

Bij binnenkomst werd het publiek op een ballade van Striking 4 getrakteerd waarna men zich naar de hoofdzaal begaf alwaar de show plaats zou vinden. De organisatie had alles uit de kast gehaald om het aanwezige publiek te vermaken. Schaap en Citroen had een aantal vitrines met horloges, sieraden en andere gifts opgesteld staan zodat men ook een inzage in hun collectie had.

rb8

Om klokslag 20:00 werd er een klein optreden opgevoerd waarna Kristina Bozilovic ons welkom heette. Na een dankwoord naar alle partners toe, die dit event mede mogelijk hadden gemaakt,  was het tijd voor de Kids Fashion Show van Coccinelle.

rb6

Net als bij de 2e editie van Rotterdam’s Best hebben de kids voor een zeer enthousiast publiek en daverend applaus gezorgd. Aan niets was te merken dat zij het eng vonden maar genoten van de aandacht. De kleine jongeman met de roos ( voor zijn oma..? ) was een leuke actie.

rb4

Na een kort optreden van Edsilia Rombley was het tijd voor de grote modeshow van Oger & Marccain. Hier keek iedereen halsreikend naar uit.

rb5

Na deze spetterende modeshow was het tijd voor een klein optreden van Anita Meyer, bedankte de organisatie het publiek voor hun aanwezigheid en kon de afterparty beginnen.

rb7

Voor een zeer uitgebreid fotoverslag van de avond verwijs ik u door naar de Facebook pagina van Rotterdam’s Best.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *