2013 in review

31 december 2013..

Over een aantal uur vieren wij feest, eet Nederland massaal oliebollen/appelflappen, drinken wij champagne en luiden wij 2014 in. Voor velen is een nieuw jaar een nieuw begin. Niet voor mij…ik ga gewoon verder waar ik in 2013 mee geeindigd ben namelijk mijzelf in elk opzicht blijven verbeteren.

 

Het jaar 2013 was voor elk individu een periode waarin veel is gebeurd..zowel goed als slecht. Traditiegetrouw staan veel mensen stil bij wat men heeft meegemaakt en in hoeverre het een impact op zijn/haar leven heeft gehad op zowel privé als zakelijk vlak.

De afgelopen weken heb ik diverse Facebook status-updates van mensen gelezen die hun hoogte en dieptepunten hebben opgesomd. Heel indrukwekkend om te lezen en dat zet mij automatisch ook aan het denken over wat mijn hoogte- en dieptepunt van het afgelopen jaar zijn geweest.

 

Over het algemeen is elke dag in 2013 wel een hoogtepunt geweest. Ik weiger namelijk over dieptepunten te spreken. Elke dag werd ik mentaal uitgedaagd om het maximale uit mezelf te halen zodat ik als persoon kon groeien. Het feit dat ik vandaag op 31 december 2013 u dit meedeel geeft aan dat het mij is gelukt.

Het runnen van een eigen business is niet makkelijk maar niemand heeft gezegd dat het leven over rozen gaat. Voor sommigen verloopt het iets vlotter, voor anderen iets stroever maar het belangrijkste is hoe je er mee omgaat en wat dat betreft durf ik toe te geven dat ik op zakelijk vlak het één en ander heb opgestoken qua ervaring.

 

Over het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe opdrachtgevers mogen leren kennen. Mensen die in mijn kunnen geloofden en gebruik hebben gemaakt van mijn diensten voor zowel privé als zakelijke doeleinden. Ik dank U allen daarvoor en hoop dat wij diezelfde samenwerking ook in het nieuwe jaar voort zullen zetten en ons netwerk uit kunnen breiden door alle creativiteit en kennis met elkaar te delen.

Ook wil ik degenen bedanken die mij zo nu en dan hebben geholpen met mijn business. Nu wil ik eigenlijk niet persé namen opnoemen uit vrees dat ik er een aantal vergeet maar Erik de Vries ( verantwoordelijk voor mijn website ) verdient een eervolle vermelding. Nogmaals mijn dank aan jou voor het bouwen van mijn website. Ik heb hem persoonlijk nog nooit ontmoet…alleen digitaal afgeknald in Unreal Tournament uit 1999. 😉 ( The good ol’ days )

 

Ik wens jullie allemaal het beste voor 2014. Dat het geluk u allen moge treffen. Natuurlijk zullen er ook mindere momenten zijn maar zoals ik al eerder schreef…het leven gaat niet over rozen. Het is een weg die wij allemaal af moeten leggen en zo nu en dan zullen er hobbels zijn die wij moeten overwinnen.

 

Geniet ze vannacht…..wees voorzichtig met vuurwerk mocht je je eraan wagen en hopefully c ya soon in 2014… 🙂

 

 

Philip Jong Loy

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *