Foto’s Papa Razzi Caribbean Fathersday 15/04/2014

Afgelopen zondag 15 juni 2014 was het vaderdag en zoals ik in mijn eerdere blog-post had vermeld zou ik die dag deelnemen aan een event namelijk Papa Razzi Caribbean Fathersday 2014.

Ondanks een zeer korte nachtrust ( had een gala die avond daarvoor ) keek ik hier heel erg naar uit.

Aangekomen op de plek van bestemming kregen alle aanwezige ondernemers van de organisatie nog de laatste informatie toegespeeld waarna wij onze stand in gingen richten. Ik zat tussen een kapper en een nail-styliste in wat op een gegeven moment voor een zeer gezellige ‘bende’ zorgde.
Voor de rest was er flink wat vermaak aanwezig…een masseur….een boksbal…diverse dansworkshops….lezingen over diverse onderwerpen….een eethoekje…..en ga maar door.

Untitled-1

De aanwezige gasten konden bij mij in de photobooth voor een paar leuke portretten terecht of konden in een stoere auto laten schieten. Rond 16:00 waren wij klaar en trok het publiek zoch naar het theater waar er een leuke show door een paar entertainers zou worden gegeven. Na afloop van de show kon men in het restaurant nog een lekker BBQ-menu nuttigen met Dj Shug La Sheedah die voor de gezellige muziek verantwoordelijk was.

Untitled-2.

Ik heb ontzettend genoten van deze dag. Moet toegegeven dat het slaaptekort mij op een gegeven moment begon op te breken….ik sliep zelfs lichtjes tussen de theatershow door maar hoe dan ook was ik ontzettend blij met het feit dat wij allemaal de gasten een ontzettend leuke dag hebben mogen bezorgen.

Alle foto’s die ik die dag heb geschoten kan men op 2 sites terugvinden namenlijk mijn Facebook-page en voor de hoge resolutie, non-compressed beelden (aanbevolen) kunt u op mijn Flickr-account terecht.

Let er bij het laatste wel op dat u de hoogste resolutie ( 2750 x 1833 px ) downloadt.

Mocht u enige vragen over mijn werkzaamheden als fotograaf hebben schroom niet om contact met mij op te nemen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *