Miss Nederland 2013-2014

,

Op 8 december 2013 vond in Studio 21 te Hilversum de Miss Nederland verkiezing plaats.

Aangezien ik mij bij de verkiezing van 2012 ontzettend heb vermaakt stond ook deze editie op mijn verlanglijstje.

 Untitled-1

Sharon Doorson beet het spits af en zong de finalisten toe die aan het publiek werden voorgesteld.

De presentatie lag in handen van Kim Kötter en Maik de Boer waarna Glennis Grace het aanwezige publiek met een optreden vermaakte.

 Untitled-11

Ook de bikini-ronde was dit jaar nadrukkelijk aanwezig. Ik weet niet of de organisatie was geinspireerd door de Miss Universe 2013 verkiezing van laatst maar dat was wel het eerste waar ik aan dacht toen ik de bikini’s zag.

Hoe dan ook..ik heb zeker genoten. Mijn gezelschap was zo aardig om deze ronde te filmen terwijl ik tussendoor de foto’s schoot.

 Untitled-111

Na een korte pauze maakten de finalisten hun opwachting in prachtige gala-kleding. Ook werd er stilgestaan bij stichting Free a Girl dat zich inzet voor het wereldwijd bevrijden van kinderen uit verschrikkelijke situatie’s en ze begeleidt bij het werken aan een nieuwe toekomst. Door middel van o.a. een loterij en verschillende giften is een totaalbedrag van € 85.000,- opgehaald.

 Untitled-11111

Na de gala-ronde bleef er een top 6 over. Uit deze top 6 werd de 1st runner-up Brendalina van Dorp gekozen. De Miss World-titel ging uiteindelijk naar Tatjana Maul en Yasmin Verheijn mag zich een jaar lang Miss Universe Nederland noemen.

Ook bij deze finale van Miss Nederland heb ik mij enorm vermaakt. De verkiezing had een hoog entertainment-gehalte en de finalisten stegen tot ver boven zichzelf uit. Voor een uitgebreide fotoreportage kunt u zich in de loop van de week wenden tot zowel mijn Facebookpagina als Google+ page.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *