Op maandag 30 maart 2015 was het zover…Hét Rozengala 2015 dat wederom in Studio 21 te Hilversum werd gehouden.
Het evenement is ontstaan uit Stichting Pijn Bij Kanker dat door Ernst Daniel Smid is opgericht met als doel oplossingen te vinden om de pijn te verzachten waar veel kankerpatiënten mee te maken krijgen. Toen ik er 1,5 jaar geleden ook bij was vond ik het zeer indrukwekkend om te zien hoe veel bekende nederlanders hun medewerking aan dit evenement verleenden om zodoende het goede doel te steunen.

rozengala

Aangekomen in Studio 21 kregen de gasten een drankje aangeboden waarna er in de aankomsthal gezellige gesprekken over en weer werden gevoerd.
De organisatie had aan alles gedacht…kleine details die de sfeer bevorderden, paparazzi-fotografen overal aanwezig om het aanwezige publiek op de gevoelige plaat vast te leggen…Men genoot en dat was het belangrijkste.

rozengala2

De show werd geopend door Karin Bloemen, Leonie Meijer en Francis van Broekhuizen waarna Ernst Daniel Smid de presentator van de avond, Roué Verveer, aan ons voorstelde. Edsilia Rombley, Thomas Berge en Tim Wes lieten daarna ook van zich horen en toen was het al duidelijk dat ook deze avond een knaller zou worden.

rozengala3

Ook op dit gala was er een voortreffelijk diner aanwezig. In afwachting daarvan nam ik even de tijd om van zoveel mogelijk tafels een groepsfoto te maken. Altijd leuk als men op die manier achteraf aan de leuke avond wordt herinnerd.

rozengala4

Hoogtepunt van de avond vond ik, persoonlijk gezien, het optreden van Boy Looijen en Laura Stullich. Zelf had ik nog nooit van ze gehoord maar met hun rhönrad-optreden hebben zij elke aanwezige in de zaal diverse ooeeee’s en aaahh’s bezorgd. Was heel prachtig om te zien.  Diederik Jekel was dit keer verantwoordelijk voor de veiling waar er diverse attributen zoals een voetbalshirt, lezingen, weekendje weg, theaterkaarten en overige onder het aanwezige publiek te koop werd aangeboden.

rozengala5

Na optredens van Anita Meijer en Sef Thissen werd een totale opbrengst van 126.100 euro bekend gemaakt dat met luid applaus werd ontvangen. Voor Ernst Daniel Smid was het wederom een emotioneel moment waarbij hij iedereen bedankte die dit gala tot een enorm succes heeft gemaakt. Ruth Jacott zorgde daarna voor een spectaculair afscheidsoptreden waarbij iedereen flink uit haar dak ging.
Wees zo vrij om de beknopte fotoreportage van het event te bekijken.

 rozengala6

Het is ook alweer een poos geleden sinds ik mijn laatste blog post heb geplaatst.

 

Ik heb het de afgelopen tijd nogal drukjes gehad. Soms denk je dat een periode van rust eraan zit te komen, maar onverwachts komt het 1 en ander op je pad waardoor je uiteindelijk toch van hier naar daar moet rennen. Natuurlijk absoluut niet erg…ik bedoel..ik blijf actief en zo kom ik toch inspirerende personen tegen. De 20% studio-reportages korting, welke afgelopen december en januari gold, droeg daar ook een beetje aan bij. Wellicht dat ik zo een actie later dit jaar weer zal doen dus hou mijn website in de gaten.

 

De uitgaans-scene zal ik niet zo zwaar actief in zijn zoals in het verleden wel het geval was. Ik zal het nog wel opzoeken ( heb een aantal vaste opdrachtgevers ) maar na 10+ jaren in de party-scene bezig te zijn moeten de batterijen misschien weer opgeladen worden. Het #Throwback #Thursday #TBT – project waar ik een jaar geleden mee ben begonnen heeft mij ook duidelijk gemaakt hoe de scene de afgelopen 10 jaar is veranderd. Nogmaals…ik ben hartstikke blij dat ik destijds van zowel Holiday Jam en Partypeeps2000.com de kans heb gekregen om feestend Nederland zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen.cNatuurlijk waren er zo nu en dan ook mindere periode’s maar hey…nobody said life was going to be easy. Helaas ben ik meer fotoreportages kwijtgeraakt dan ik dacht ( cd-rot ) maar heb ik nog steeds voldoende over om nog makkelijk elke donderdag iets te plaatsen. Mocht je geinteresseerd zijn in wat ik het afgelopen jaar zoal heb geplaatst, bekijk de vele foto-albums op mijn Facebook-page.

 

Voor dit jaar wil ik mij meer op bedrijfsreportages richten. Evenementen, portretten, seminars of met mijn mobiele flitsset/photobooth op diverse bijeenkomsten aanwezig zijn. In 2014 heb ik de nodige connecties gelegd dus is het afwachten wanneer ik daar de vruchten van kan plukken. Graag zou ik ook meer commerciële fashion-opdrachten willen doen dus mocht je iemand kennen die een persoon als mij behoorlijk goed kan gebruiken voor diens event- of productfotografie, schroom niet om diegene naar mijn website door te verwijzen.

 

Tussendoor heb ik ook de tijd genomen om de portfolio hier op mijn website eens grondig te herstructureren.

 

De vorige was, dankzij de gallery plug-in, een beetje te chaotisch opgebouwd. Door de tijd heen werd hij steeds stabieler waardoor ik de werking ervan beter begon te snappen. Ik heb veel oud materiaal van 2008 tot 2012 eruit gegooid ( zijn nog wel te vinden op mijn Facebook-page ), meer categorieën aangemaakt en ook extra foto-materiaal toegevoegd die ik al die tijd op mijn externe harde schijven had staan maar er niets mee deed. Als je 15 gig webspace van je hostingprovider hebt gekregen dan moet je het ook gebruiken want anders is het zonde als je er niets mee doet denk ik dan. Op het moment van spreken heb ik 4,5 gig in gebruik dus ben ik tevreden.

 

Ik vind het ook fijn om te zien hoe mijn werk de afgelopen jaren, in positieve zin, is veranderd. Ik zal niet zeggen dat ik de slechtste ben, ik zal ook niet zeggen dat ik de beste ben maar natuurlijk zal ik er altijd naar streven om mijn kwaliteit altijd een lat hoger te leggen. In de fotografie business is er nog genoeg te leren dus zal er altijd wel iets te verbeteren zijn.

 

 

Till next time.

 

 

 

 

Op 8 december 2013 vond in Studio 21 te Hilversum de Miss Nederland verkiezing plaats.

Aangezien ik mij bij de verkiezing van 2012 ontzettend heb vermaakt stond ook deze editie op mijn verlanglijstje.

 Untitled-1

Sharon Doorson beet het spits af en zong de finalisten toe die aan het publiek werden voorgesteld.

De presentatie lag in handen van Kim Kötter en Maik de Boer waarna Glennis Grace het aanwezige publiek met een optreden vermaakte.

 Untitled-11

Ook de bikini-ronde was dit jaar nadrukkelijk aanwezig. Ik weet niet of de organisatie was geinspireerd door de Miss Universe 2013 verkiezing van laatst maar dat was wel het eerste waar ik aan dacht toen ik de bikini’s zag.

Hoe dan ook..ik heb zeker genoten. Mijn gezelschap was zo aardig om deze ronde te filmen terwijl ik tussendoor de foto’s schoot.

 Untitled-111

Na een korte pauze maakten de finalisten hun opwachting in prachtige gala-kleding. Ook werd er stilgestaan bij stichting Free a Girl dat zich inzet voor het wereldwijd bevrijden van kinderen uit verschrikkelijke situatie’s en ze begeleidt bij het werken aan een nieuwe toekomst. Door middel van o.a. een loterij en verschillende giften is een totaalbedrag van € 85.000,- opgehaald.

 Untitled-11111

Na de gala-ronde bleef er een top 6 over. Uit deze top 6 werd de 1st runner-up Brendalina van Dorp gekozen. De Miss World-titel ging uiteindelijk naar Tatjana Maul en Yasmin Verheijn mag zich een jaar lang Miss Universe Nederland noemen.

Ook bij deze finale van Miss Nederland heb ik mij enorm vermaakt. De verkiezing had een hoog entertainment-gehalte en de finalisten stegen tot ver boven zichzelf uit. Voor een uitgebreide fotoreportage kunt u zich in de loop van de week wenden tot zowel mijn Facebookpagina als Google+ page.

Maandag 11 november 2013 was ik aanwezig op Hét Rozengala te Studio 21 in Hilversum.

Een benefietavond georganiseerd door Ernst Daniel Smid ten bate van Stichting Pijn bij Kanker.

Untitled-2 Untitled-1

Een emotionele avond waar diverse entertainers uit de nederlandse show-wereld belangeloos hun medewerking aan verleenden.

Aan mij de taak om een foto-compilatie van de gehele avond te maken.

Untitled-3 Untitled-4

Het was heel indrukwekkend om te zien hoe bekend Nederland zich inzet voor het genereren van gelden voor onderzoek.

Aan het einde van de avond werd een cheque van maar liefst € 189400,- overhandigd. De avond mag als geslaagd worden beschouwd.

Untitled-5 Untitled-6

 Voor een uitgebreide fotoreportage van de avond kunt u hier terecht.