Op maandag 30 maart 2015 was het zover…Hét Rozengala 2015 dat wederom in Studio 21 te Hilversum werd gehouden.
Het evenement is ontstaan uit Stichting Pijn Bij Kanker dat door Ernst Daniel Smid is opgericht met als doel oplossingen te vinden om de pijn te verzachten waar veel kankerpatiënten mee te maken krijgen. Toen ik er 1,5 jaar geleden ook bij was vond ik het zeer indrukwekkend om te zien hoe veel bekende nederlanders hun medewerking aan dit evenement verleenden om zodoende het goede doel te steunen.

rozengala

Aangekomen in Studio 21 kregen de gasten een drankje aangeboden waarna er in de aankomsthal gezellige gesprekken over en weer werden gevoerd.
De organisatie had aan alles gedacht…kleine details die de sfeer bevorderden, paparazzi-fotografen overal aanwezig om het aanwezige publiek op de gevoelige plaat vast te leggen…Men genoot en dat was het belangrijkste.

rozengala2

De show werd geopend door Karin Bloemen, Leonie Meijer en Francis van Broekhuizen waarna Ernst Daniel Smid de presentator van de avond, Roué Verveer, aan ons voorstelde. Edsilia Rombley, Thomas Berge en Tim Wes lieten daarna ook van zich horen en toen was het al duidelijk dat ook deze avond een knaller zou worden.

rozengala3

Ook op dit gala was er een voortreffelijk diner aanwezig. In afwachting daarvan nam ik even de tijd om van zoveel mogelijk tafels een groepsfoto te maken. Altijd leuk als men op die manier achteraf aan de leuke avond wordt herinnerd.

rozengala4

Hoogtepunt van de avond vond ik, persoonlijk gezien, het optreden van Boy Looijen en Laura Stullich. Zelf had ik nog nooit van ze gehoord maar met hun rhönrad-optreden hebben zij elke aanwezige in de zaal diverse ooeeee’s en aaahh’s bezorgd. Was heel prachtig om te zien.  Diederik Jekel was dit keer verantwoordelijk voor de veiling waar er diverse attributen zoals een voetbalshirt, lezingen, weekendje weg, theaterkaarten en overige onder het aanwezige publiek te koop werd aangeboden.

rozengala5

Na optredens van Anita Meijer en Sef Thissen werd een totale opbrengst van 126.100 euro bekend gemaakt dat met luid applaus werd ontvangen. Voor Ernst Daniel Smid was het wederom een emotioneel moment waarbij hij iedereen bedankte die dit gala tot een enorm succes heeft gemaakt. Ruth Jacott zorgde daarna voor een spectaculair afscheidsoptreden waarbij iedereen flink uit haar dak ging.
Wees zo vrij om de beknopte fotoreportage van het event te bekijken.

 rozengala6

Deze reportage dateert alweer van eind mei maar toch wilde ik hem met jullie delen.

Midden april nam Bianca Mourits contact met mij op met de vraag of ik wederom was geinteresseerd om de eindshow van haar dansschool te fotograferen. In 2011 en 2012 was ik ook al van de partij en dat was mij uitstekend bevallen. Plaats waar het zich allemaal afzou spelen was het Fulco Theater in Ijsselstein.

Dansschool Delicious_0020  Dansschool Delicious_0021

Dansschool Delicious_0022  Dansschool Delicious_0023

De dag bestond uit 2 shows ( 11:00–13:00 en 16:00-18:00 ). Het thema was ‘disco’ dus dat betekende veel glitter. Aangekomen op de plek van bestemming merkte je dat er een zeer ontspannen sfeer hing. Natuurlijk werden de laatste oefeningen nog even doorgenomen maar al met al stond iedereen klaar om de show te rocken. Nadat ik backstage nog een paar leuke shots van de aanwezige kinderen had geschoten kon het feest beginnen.

De voorstellingen zagen er heel erg netjes uit. De dansdocenten bleven altijd in de buurt om er zorg voor te dragen dat hun pupillen hun choreografie niet vergaten.

Dansschool Delicious_0024  Dansschool Delicious_0025

Dansschool Delicious_0026  Dansschool Delicious_0027

Het aanwezige publiek moedigden de jonge dansers goed aan en je zag duidelijk dat de kinderen er ontzettend van genoten. Zo nu en dan werden de stoere dansmoves ook met de meest gekste en grappigste momenten afgewisseld maar dat hoorde gewoon bij het entertainment. Na afloop trad Ibra Randolphe ook nog even op waarna dit dansseizoen eindelijk afgesloten kon worden.

Dansschool Delicious_0028  Dansschool-Delicious_0029

Dansschool Delicious_0030  Dansschool Delicious_0032

Ik ben blij dat ik ook deze editie van Danscentrum Delicious bij heb mogen wonen. Zowel de kinderen als de docenten gingen een welverdiende vakantie tegemoet.