Eindshow Danscentrum Delicious

,

Deze reportage dateert alweer van eind mei maar toch wilde ik hem met jullie delen.

Midden april nam Bianca Mourits contact met mij op met de vraag of ik wederom was geinteresseerd om de eindshow van haar dansschool te fotograferen. In 2011 en 2012 was ik ook al van de partij en dat was mij uitstekend bevallen. Plaats waar het zich allemaal afzou spelen was het Fulco Theater in Ijsselstein.

Dansschool Delicious_0020  Dansschool Delicious_0021

Dansschool Delicious_0022  Dansschool Delicious_0023

De dag bestond uit 2 shows ( 11:00–13:00 en 16:00-18:00 ). Het thema was ‘disco’ dus dat betekende veel glitter. Aangekomen op de plek van bestemming merkte je dat er een zeer ontspannen sfeer hing. Natuurlijk werden de laatste oefeningen nog even doorgenomen maar al met al stond iedereen klaar om de show te rocken. Nadat ik backstage nog een paar leuke shots van de aanwezige kinderen had geschoten kon het feest beginnen.

De voorstellingen zagen er heel erg netjes uit. De dansdocenten bleven altijd in de buurt om er zorg voor te dragen dat hun pupillen hun choreografie niet vergaten.

Dansschool Delicious_0024  Dansschool Delicious_0025

Dansschool Delicious_0026  Dansschool Delicious_0027

Het aanwezige publiek moedigden de jonge dansers goed aan en je zag duidelijk dat de kinderen er ontzettend van genoten. Zo nu en dan werden de stoere dansmoves ook met de meest gekste en grappigste momenten afgewisseld maar dat hoorde gewoon bij het entertainment. Na afloop trad Ibra Randolphe ook nog even op waarna dit dansseizoen eindelijk afgesloten kon worden.

Dansschool Delicious_0028  Dansschool-Delicious_0029

Dansschool Delicious_0030  Dansschool Delicious_0032

Ik ben blij dat ik ook deze editie van Danscentrum Delicious bij heb mogen wonen. Zowel de kinderen als de docenten gingen een welverdiende vakantie tegemoet.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *