Hét Rozengala 2015

, ,

Op maandag 30 maart 2015 was het zover…Hét Rozengala 2015 dat wederom in Studio 21 te Hilversum werd gehouden.
Het evenement is ontstaan uit Stichting Pijn Bij Kanker dat door Ernst Daniel Smid is opgericht met als doel oplossingen te vinden om de pijn te verzachten waar veel kankerpatiënten mee te maken krijgen. Toen ik er 1,5 jaar geleden ook bij was vond ik het zeer indrukwekkend om te zien hoe veel bekende nederlanders hun medewerking aan dit evenement verleenden om zodoende het goede doel te steunen.

rozengala

Aangekomen in Studio 21 kregen de gasten een drankje aangeboden waarna er in de aankomsthal gezellige gesprekken over en weer werden gevoerd.
De organisatie had aan alles gedacht…kleine details die de sfeer bevorderden, paparazzi-fotografen overal aanwezig om het aanwezige publiek op de gevoelige plaat vast te leggen…Men genoot en dat was het belangrijkste.

rozengala2

De show werd geopend door Karin Bloemen, Leonie Meijer en Francis van Broekhuizen waarna Ernst Daniel Smid de presentator van de avond, Roué Verveer, aan ons voorstelde. Edsilia Rombley, Thomas Berge en Tim Wes lieten daarna ook van zich horen en toen was het al duidelijk dat ook deze avond een knaller zou worden.

rozengala3

Ook op dit gala was er een voortreffelijk diner aanwezig. In afwachting daarvan nam ik even de tijd om van zoveel mogelijk tafels een groepsfoto te maken. Altijd leuk als men op die manier achteraf aan de leuke avond wordt herinnerd.

rozengala4

Hoogtepunt van de avond vond ik, persoonlijk gezien, het optreden van Boy Looijen en Laura Stullich. Zelf had ik nog nooit van ze gehoord maar met hun rhönrad-optreden hebben zij elke aanwezige in de zaal diverse ooeeee’s en aaahh’s bezorgd. Was heel prachtig om te zien.  Diederik Jekel was dit keer verantwoordelijk voor de veiling waar er diverse attributen zoals een voetbalshirt, lezingen, weekendje weg, theaterkaarten en overige onder het aanwezige publiek te koop werd aangeboden.

rozengala5

Na optredens van Anita Meijer en Sef Thissen werd een totale opbrengst van 126.100 euro bekend gemaakt dat met luid applaus werd ontvangen. Voor Ernst Daniel Smid was het wederom een emotioneel moment waarbij hij iedereen bedankte die dit gala tot een enorm succes heeft gemaakt. Ruth Jacott zorgde daarna voor een spectaculair afscheidsoptreden waarbij iedereen flink uit haar dak ging.
Wees zo vrij om de beknopte fotoreportage van het event te bekijken.

 rozengala6

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *