De maand juli is aangebroken en dat betekent dat wij afstevenen op het Zomercarnaval evenement dat eind deze maand in Rotterdam plaatsvindt.
Het is geen geheim dat ik hier altijd vol enthousiasme naar uitkijk. De kleurrijke stoet…de vrolijke mensen…het caribbean gevoel….ja..laat maar komen.
Traditiegetrouw wordt een week, voor de grote straatparade, de Zomercarnavalqueen election gehouden. En ook dit jaar had ik de eer om het fotowerk voor een paar Queens leveren.

  Untitled-1

Waar ik vorig jaar de Queens van 2 groepen heb mogen fotograferen zijn het er 3 dit jaar te weten Dyonne Bennett van Passionada Entertainment met het thema “New Age”, Rannathielle Bitorina van Caribbean Love met het thema “The Sea of Love” & Steffany Taveras van Kingdoms Under The Sun met het thema “The Court of Montezuma”.
Af en toe vroeg ik me wel af of dat niet iets teveel van het goede was maar aan de andere kant is het toch altijd leuk als men jou deze taak toevertrouwt.

Untitled-2

Naast deze 3 kandidates zijn er ook nog 4 andere jongedames die kans maken op de titel. Wie dat allemaal zijn kun je zien door naar www.Kiesjezomercarnavalqueen.nl te gaan.
Ik wens elke deelneemster veel succes. Het zullen spannende weken worden met natuurlijk als hoogtepunt de election dat op 18 juli 2015 in het Hofpleintheater te Rotterdam plaats zal vinden.
Ik zal ook aanwezig zijn om een fotoreportage van de avond te maken dus mocht je mij zien….tik me gerust aan….ook al heb ik het druk. Het zal namelijk iets lastiger worden om mij een week later aan te spreken als de straatparade door het centrum van Rotterdam trekt.  😉

Untitled-3

Afgelopen zondag was het zover. De kick-off van de Miss Charme 2014 verkiezing.

Ook dit jaar ben ik wederom de hoofdfotograaf en zal ik op de finale voor een zeer uitgebreide fotoreportage zorgen.

Op 1 november is het alweer zo ver. Dan vind de Miss Charme verkiezing plaats in Borchland.

Ook dit jaar hebben wij 19 prachtige, maar vooral ook intelligente dames die strijden om de titel Miss Charme.

misscharme20144

Op 21 september jongsleden werden de missen gepresenteerd aan het grote publiek.

Tijdens deze spectaculaire avond werden zij tevens ook gekoppeld aan hun succesvolle ‘’moeders’’.

misscharme20145

De ‘moeders’ zijn 20 vrouwen uit het werkveld die hun ‘dochters’ gedurende de aankomende periode zullen begeleiden.

De jongedames zullen in deze korte periode heel wat ervaring opdoen wat in hun latere leven goed van pas kan komen.

misscharme20146

Om op de hoogte te blijven van het traject dat de dames afleggen kunt u altijd onderstaande sites bezoeken.

www.MissCharmeVerkiezing.nl
www.Facebook.com/MissCharmeVerkiezing
www.Instagram.com/MissCharmeVerkiezing

Voor een fotoreportage van afgelopen zondag kunt u >> hier << terecht.

Wij hopen u allen op 1 november 2014 in de Amstelborgh Borchland te mogen verwelkomen. Vergeet niet om bij onze photobooth langs te komen voor een paar leuke foto’s so dress 2 impress 😉

 MC2014_20140921_0172

Op 8 december 2013 vond in Studio 21 te Hilversum de Miss Nederland verkiezing plaats.

Aangezien ik mij bij de verkiezing van 2012 ontzettend heb vermaakt stond ook deze editie op mijn verlanglijstje.

 Untitled-1

Sharon Doorson beet het spits af en zong de finalisten toe die aan het publiek werden voorgesteld.

De presentatie lag in handen van Kim Kötter en Maik de Boer waarna Glennis Grace het aanwezige publiek met een optreden vermaakte.

 Untitled-11

Ook de bikini-ronde was dit jaar nadrukkelijk aanwezig. Ik weet niet of de organisatie was geinspireerd door de Miss Universe 2013 verkiezing van laatst maar dat was wel het eerste waar ik aan dacht toen ik de bikini’s zag.

Hoe dan ook..ik heb zeker genoten. Mijn gezelschap was zo aardig om deze ronde te filmen terwijl ik tussendoor de foto’s schoot.

 Untitled-111

Na een korte pauze maakten de finalisten hun opwachting in prachtige gala-kleding. Ook werd er stilgestaan bij stichting Free a Girl dat zich inzet voor het wereldwijd bevrijden van kinderen uit verschrikkelijke situatie’s en ze begeleidt bij het werken aan een nieuwe toekomst. Door middel van o.a. een loterij en verschillende giften is een totaalbedrag van € 85.000,- opgehaald.

 Untitled-11111

Na de gala-ronde bleef er een top 6 over. Uit deze top 6 werd de 1st runner-up Brendalina van Dorp gekozen. De Miss World-titel ging uiteindelijk naar Tatjana Maul en Yasmin Verheijn mag zich een jaar lang Miss Universe Nederland noemen.

Ook bij deze finale van Miss Nederland heb ik mij enorm vermaakt. De verkiezing had een hoog entertainment-gehalte en de finalisten stegen tot ver boven zichzelf uit. Voor een uitgebreide fotoreportage kunt u zich in de loop van de week wenden tot zowel mijn Facebookpagina als Google+ page.

Op zaterdag 16 november zal voor de 20e keer de Miss Charme verkiezing plaats vinden. Met de grootste groep tot nu toe ( 23 missen ) belooft dit een spectaculaire avond te worden.

collage1

De Miss Charme verkiezing is een begrip in Amsterdam Zuid-Oost. Het concept is gericht op de behoefte van de jonge vrouw van nu.

collage2

De doelstellingen zijn :

• De positieve uitstraling van het Stadsdeel Amsterdam Zuidoost verbeteren.
• Een “Ambassadrice” kronen voor Amsterdam Zuidoost. De gekroonde Miss is gedurende een jaar tot na kroning “Ambassadrice” van het Stadsdeel Zuidoost.
• Wij verbinden 3 generatie vrouwen op basis van o.a. kennisoverdracht te weten de zakenvrouw, de deelneemster van miss charme en een studente.

collage3

Wat is de meerwaarde voor de deelneemster aan dit evenement :

• Wij investeren in jouw uiterlijke en innerlijke presentatie.
• Maatschappelijke verruiming en oriëntatie.
• Het verbeteren van je loophouding en zelfvertrouwen
• Gezamenlijk neerzetten van een productie.

collage4

Wij willen graag bijdragen aan een sociaal en maatschappelijk succes.

collage5

Hou facebook, twitter, instagram en de website in de gate voor meer Miss Charme nieuws.

collage6

Afgelopen maandag vond in The VIP Room te Rotterdam de finale van Miss Intercontinental 2013 plaats.

Renou Zulfiqar heeft binnen 4 maanden een leuke miss verkiezing georganiseerd waar veel jongedames op af zijn gekomen.

Na de casting ronde afgelopen mei hebben de finalisten, onder leiding van Michel Bakker, een zeer intensief trainingsprogramma gevolgd waarin ze voor de grote finale werden klaargestoomd.

De finale kende een traditionele ronde – opzet : voorstelronde, bikinironde, galaronde, top 5, vragen en de bekendmaking van de top 3.

Tussendoor werd het aanwezige publiek getrakteerd op muzikale optredens van diverse artiesten.

Zie hieronder een klein overzicht van hoe de avond eruit zag. Voor een complete fotoreportage verwijs ik u door naar mijn Google+ Page .

Voorheen zou ik u doorverwijzen naar mijn Facebook pagina maar aangezien de fotokwaliteit op FB van zeer treurige kwaliteit is zal ik diverse reportages ook op mijn Google+ plaatsen.