Wie wordt de Zomercarnavalqueen 2015

,

De maand juli is aangebroken en dat betekent dat wij afstevenen op het Zomercarnaval evenement dat eind deze maand in Rotterdam plaatsvindt.
Het is geen geheim dat ik hier altijd vol enthousiasme naar uitkijk. De kleurrijke stoet…de vrolijke mensen…het caribbean gevoel….ja..laat maar komen.
Traditiegetrouw wordt een week, voor de grote straatparade, de Zomercarnavalqueen election gehouden. En ook dit jaar had ik de eer om het fotowerk voor een paar Queens leveren.

  Untitled-1

Waar ik vorig jaar de Queens van 2 groepen heb mogen fotograferen zijn het er 3 dit jaar te weten Dyonne Bennett van Passionada Entertainment met het thema “New Age”, Rannathielle Bitorina van Caribbean Love met het thema “The Sea of Love” & Steffany Taveras van Kingdoms Under The Sun met het thema “The Court of Montezuma”.
Af en toe vroeg ik me wel af of dat niet iets teveel van het goede was maar aan de andere kant is het toch altijd leuk als men jou deze taak toevertrouwt.

Untitled-2

Naast deze 3 kandidates zijn er ook nog 4 andere jongedames die kans maken op de titel. Wie dat allemaal zijn kun je zien door naar www.Kiesjezomercarnavalqueen.nl te gaan.
Ik wens elke deelneemster veel succes. Het zullen spannende weken worden met natuurlijk als hoogtepunt de election dat op 18 juli 2015 in het Hofpleintheater te Rotterdam plaats zal vinden.
Ik zal ook aanwezig zijn om een fotoreportage van de avond te maken dus mocht je mij zien….tik me gerust aan….ook al heb ik het druk. Het zal namelijk iets lastiger worden om mij een week later aan te spreken als de straatparade door het centrum van Rotterdam trekt.  😉

Untitled-3

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *